U gaat vast niet elke dag een nieuwe vloer kopen…

Daarom kan u best uw vloer kopen bij ervaringsdeskundigen

Overweegt u om een nieuwe vloer te kopen, dan is een bezoekje aan de showroom van D&A tegels in Onze-Lieve-Vrouw-Waver bij Mechelen zeker geen slecht idee. In deze tegelwinkel wordt u namelijk te woord gestaan door ervaren tegelspecialisten die deze vloeren bovendien ook geregeld zelf plaatsen.

U mag zich dus niet alleen aan deskundig advies over de vloer- en wandtegels zelf verwachten. Wanneer we u doorheen het uitgebreide assortiment loodsen, geven we ook praktische plaatsingstips indien u bijvoorbeeld zelf uw vloer zou leggen.

 

Een vloer koopt u met al uw zintuigen

Uw nieuwe vloer zal jaren meegaan en u gaat er dagelijks op kijken. Esthetiek speelt dus zeker een rol bij de keuze van vloertegels. Toch is ook hoe de vloer aanvoelt minstens even belangrijk.

Net daarom nodigen we u uit om de tegels in onze showroom niet enkel te bekijken, maar ook aan te raken.

 

Wij zetten uw vloer ook in een ander daglicht

Doet u beroep op onze plaatsingsdienst? Komt u dan vooral eerst eens een kijkje nemen in onze showroom. Als u reeds een eerste selectie heeft gemaakt, kunnen onze plaatsers bij de opmeting meteen enkele stalen van uw favoriete vloeren meebrengen. Zo kan u deze ook bij u thuis in het juiste daglicht bekijken voor u uw definitieve keuze maakt en uw nieuwe vloer gaat kopen.

 

Test onze service zelf uit

Wij denken graag met u mee als u een nieuwe vloer komt kopen en doen er alles aan om u te verzekeren van de juiste keuze. Bij D&A tegels vinden we het immers erg belangrijk dat u tevreden bent en blijft over het resultaat.

Komt u gerust zelf onze aanpak en service testen en ons uitgebreid tegelassortiment ontdekken.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in de D&A tegels showroom!