foto-badkamer-1-amh

Waarschijnlijk de meest geduldige vloerder in Mechelen

Voor alle vloer- en tegelwerken, al hebben we een bijzondere voorkeur voor fijn werk

U kan onze plaatsingsdienst inschakelen om zowat elk type vloer te komen plaatsen. Zo vindt u bij D&A tegels een ervaren vloerder voor een tegelvloer in huis, voor het betegelen van de badkamer of keuken, voor de aanleg van een terras of oprit en voor alle andere vloer- en tegelwerken die u kan bedenken.

Toch heeft iedere vakman zo zijn of haar specifieke specialiteit en voor onze meester vloerder Danny Schellens uit Mechelen is dat zonder twijfel het fijnere werk. Droomt u bijvoorbeeld van een statige inkomhal met authentieke kerkdal tegels of van een fijne mozaïek of faience in de badkamer? Deze vloerder houdt net van dergelijke precieze werkjes!

Met oog voor detail, puur vakmanschap en heel wat geduld zorgen onze vloerders voor een piekfijn resultaat waar zowel u als wij trots op kunnen zijn.

 

Met deze vloerder uit Mechelen hoeft u niet meer op zoek te gaan naar een chapper!

Een nieuwe vloer leggen of wanden betegelen, dat is meer dan enkel tegels plaatsen. De vloer of muur moet ook voorbereid en geëgaliseerd worden om een kaarsrecht en duurzaam resultaat te garanderen. Ook voor die voorbereidende werken kan u op onze ervaring rekenen. Wij komen namelijk ook de ondervloer egaliseren, chappen en bezetten waar nodig.

 

Opritten en terrassen aanleggen

Niet alleen voor binnenhuisvloeren, maar ook om bijvoorbeeld een terras of oprit aan te leggen, heeft u bij D&A tegels uit Mechelen de juiste vloerder te pakken. Ook voor de aanleg van verharde delen in de tuin of rond het huis hebben we namelijk heel wat ervaring.

U mag er dus zeker van zijn dat ook de voorbereidende grondwerken, de afwatering en de plaatsing van de buitentegels, klinkers of kasseien helemaal volgens de regels van de kunst zal gebeuren.

 

Even kennismaken?

Heeft u zelf een vloer- of tegelproject in regio Mechelen in gedachten en bent u op zoek naar een ervaren vloerder om die voor u uit te voeren? Laten we dan vooral even kennismaken. U hoeft ons enkel even te contacteren om een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvend prijsvoorstel aan te vragen.

We zijn trouwens erg trots op ons werk en bezorgen dus ook met plezier referenties van eerder werk. Aarzel dus zeker niet om hiernaar te vragen!

Enkele van onze projecten: