1 adres voor uw complete badkamerrenovatie

Een badkamer laten renoveren door de juiste partner heeft zo zijn voordelen

Van alle ruimtes in huis brengt u heel wat tijd door in de badkamer. Deze ruimte een opfrisbeurt geven en ze eigentijdser en gerieflijker inrichten, levert dus ongetwijfeld een aanzienlijke meerwaarde op in uw alledaags leefcomfort. Maar hoe begint u aan zo’n gedeeltelijke of gehele badkamerrenovatie?

De juiste vakman selecteren om de badkamerrenovatie in goede banen te leiden, is de eerste stap en met aannemer D&A tegels uit Mechelen heeft u precies zo’n partner gevonden.

U hoeft zich helemaal geen zorgen te maken als u uw badkamer door onze plaatsingsdienst laat renoveren. We hebben heel wat ervaring, werken samen met betrouwbare vakmannen en volgen het badkamer renovatieproject van A tot Z op.

 

1 aanspreekpunt en dat is een erkend aannemer

Uw badkamer laten renoveren door D&A Tegels heeft 1 bijzonder voordeel: u heeft slechts 1 aanspreekpunt voor het complete badkamerrenovatieproject en die contactpersoon is bovendien een geregistreerd aannemer.

Dat betekent dat we over de nodige kennis beschikken om niet enkel vloerwerken, maar ook andere werkzaamheden deskundig uit te voeren. Ook kunnen we de specifieke werken die uitbesteden aan gespecialiseerde onderaannemers waar we geregeld mee samenwerken perfect opvolgen. Doordat we erkend aannemer zijn, kan u bovendien in bepaalde gevallen genieten van een verlaagd btw-tarief van 6%. 3 troeven in 1 klap dus.

 

Voor deze werken hoeft u al niet meer op zoek naar verschillende partners

• Advies en aankoop van vloer- en wandtegels in de D&A tegels showroom
• Afbraakwerken en plaatsen Gyproc wanden en plafonds
• Chape-, vloer- en tegelwerken en
• Aansluiten leidingen
• Plaatsing sanitaire toestellen en warmwatervoorzieningen
• Aanpassingswerken om badkamers toegankelijk en veilig te maken voor ouderen, mindervaliden en hulpbehoevenden
• Afwerking: elektriciteit, ventilatie, verlichting, ….

 

Een badkamer renoveren gaat sneller dan u denkt

Bergen ervaring en hechte samenwerkingen met de juiste partners leveren nog een opvallend voordeel op: uw badkamerrenovatie gaat bijzonder snel vooruit! Gemiddeld volstaan een drietal weken voor D&A Tegels om een complete badkamerrenovatie af te werken.

Benieuwd wat we voor uw badkamer kunnen betekenen? We komen de mogelijkheden en onze werkwijze geheel vrijblijvend aan u toelichten tijdens een gratis plaatsbezoek. U hoeft enkel even contact met ons op te nemen om een afspraak in te plannen.

Enkele van onze projecten:

foto-badkamer-1-amh