De passie voor tegels zit in ons bloed!

Al 3 generaties lang trots op onze tegelwinkel in Mechelen

De naam D&A tegels is zeker niet toevallig gekozen. Natuurlijk verwijst hij naar de initialen van onze huidige zaakvoerders Danny & Anja, maar ook de woordspeling met DNA is u vast niet ontgaan.

De passie voor steen en voor de vloerdersstiel is ons met de paplepel ingegeven en daarom zijn we bijzonder trots dat we intussen de 3e generatie zijn die onze tegelwinkel in Mechelen uitbaten. De familiezaak wordt dus verdergezet, maar ook de tradities en waarden van onze voorgangers worden zeker niet vergeten. Vakmanschap, kwaliteit en service zijn ook nu nog even belangrijk als vroeger.

 

Onze plaatsingsdienst is ook onze kwaliteitsgarantie!

Dat onze tegelwinkel over een eigen plaatsingsdienst beschikt, is een bijzondere troef voor ons, maar zeker ook voor u. De meeste tegelvloeren die we in onze tegelwinkel in Onze-Lieve-Vrouw-Waver bij Mechelen verkopen, hebben onze vloerders namelijk zelf al geplaatst.

Dat maakt dat u perfect kunnen adviseren over de plaatsing als u die zelf zou uitvoeren, maar ook dat we over voortdurende feedback beschikken over de productkwaliteit. Onze vloerders houden ons voortdurend op de hoogte van hun ervaringen met de vloeren die we verkopen en daar wordt rekening mee gehouden bij de aankoop. U zal in ons tegelassortiment dus enkel vloertegels vinden die hun kwaliteit en duurzaamheid bewezen hebben in de praktijk!

Ook onze plaatsingsdienst levert trouwens werk van topkwaliteit af. U mag hun werk gerust kritisch benaderen en de kleinste details onder de loep nemen, want dat doen zij ook! Vraag ook gerust enkele referenties van eerdere vloer- en tegelwerken of algemene verbouwingen op, want ook die kunnen we op eenvoudig verzoek bezorgen.

 

Iedereen is even welkom

Onze tegelwinkel geniet al jaren een onberispelijke reputatie als het op professionalisme aankomt. Ons klantenbestand is daardoor erg gevarieerd. Zo verkopen we onder meer aan particuliere klanten die bij ons een vloer komen kiezen en die laten plaatsen door onze plaatsingsdienst of door collega vloerders, maar ook aan doe-het-zelvers en aan professionals. Ons gamma biedt voor elk wat wils.

In functie van de klant passen de adviseurs in onze tegelwinkel ook hun adviezen aan. Professionele vloerders zullen eer sterk technische uitleg krijgen, terwijl zelfplaatsers de eerder praktische tips voor de plaatsing weten te appreciëren. Een klantgerichte service en duidelijke communicatie staat voor ons bovenaan het prioriteitenlijstje!

 

Meer dan mooie woorden

Dat we een klantgerichte service, topkwaliteit en vakmanschap leveren, hoeft u niet zomaar aan te nemen. Het blijven immers woorden op een scherm. Wij doen het liever, dan erover te praten. We nodigen u dus graag uit om een bezoekje aan onze tegelwinkel in Onze-Lieve-Vrouw-Waver bij Mechelen te brengen en onze aanpak zelf uit te testen in de praktijk!


Enkele cijfers

3

Generaties

55

Jaar ervaring

412456

Verkochte tegels

214745

Geplaatste tegels